Verkoopstyling

Werkwijze

 

Tijdens een afspraak bij u thuis lopen wij samen door de woning en worden er tips en adviezen gegeven om het huis beter verkoopbaar te maken.  Hier kunt u gemakkelijk mee aan de slag. Vindt u het fijner als wij helpen met de uitvoering van de adviezen dan kan dat natuurlijk ook. Als er kleine klussen gedaan moeten worden zoals schilderen of iets repareren dan kan dat geregeld worden. Als er tijdelijk spullen opgeslagen moeten worden dan kunnen wij daarvoor zorgen.

 

 

 

 

Makelaarscadeau NVM-makelaars op Walcheren en Zuid-Beveland.

 

Iedereen die een voorlopig koopcontract tekent bij een NVM Makelaar krijgt een makelaarscadeau... Een doosje met een pen, een sleutelhanger en een boekje met waardecheques met dingen die handig zijn op het moment dat je een huis koopt. Natuurlijk hoort daar ook Interieuradvies in! Bij NVM makelaars in en rond Goes en op Walcheren staat Suus & Sold in het boekje.

 

 

 

 

Verkoopstyling

 

Uw woning komt of staat te koop. Vaak een spannende gebeurtenis, zeker in deze financieel onzekere tijden. Suus & Sold is namelijk gespecialiseerd in verkoopstyling van woningen. Verkoopstyling is een inmiddels bewezen instrument om huizen sneller van eigenaar te laten veranderen. Dit kan een doorslaggevende factor zijn in de verkoop van uw huis!

 

Waarom verkoopstyling?

 

Een bezichtiging van een te koop staande woning moet de ruimte bieden om tot de verbeelding van een potentiële koper te spreken en zo de fantasie te prikkelen. Suus & Sold kijkt door de ogen van de koper en zorgt ervoor dat het huis aantrekkelijk is voor een zo groot mogelijk publiek. Als er bij de eerste bezichtiging een klik is, een gevoel van “thuiskomen”, dan is de kans op succes een stuk groter.

 

Goed moment...

 

Een goed moment om Suus & Sold in te schakelen is bij de eerste gedachte aan eventuele verkoop van uw woning. Dus voordat uw huis officieel te koop wordt aangeboden. U wilt namelijk ook op de makelaar een goede indruk maken, zodat hij de juiste waarde van uw bezit kan bepalen en aantrekkelijke foto’s in de brochure en op het internet kan plaatsen.

 

Het is nooit te laat voor verkoopstyling. Mocht de verkoop van uw huis niet zo vlotten dan is ook dat een moment om mij in te schakelen.

 

 

SUUS & SOLD

Suset Wouters

Vlissingsestraat 42

4388 HD Oost-Souburg

06-38269995

K.v.K 20137581

Algemene voorwaarden

Teruggebeld worden?

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

U wordt teruggebeld.