Interieuradvies

Interieuradvies. Hoe werkt het?

 

Het interieuradvies is geslaagd als u met een dosis frisse moed en nieuwe inspiratie aan de slag wil gaan…

 

Wilt u een lekker leefbaar huis wat praktisch, gezellig en mooi is? Heeft u net een nieuw huis gekocht of wilt u graag meer sfeer in uw huidige woning? Kunt u wat hulp gebruiken bij het maken van keuzes voor de indeling, inrichting, aankleding en verlichting?

 

Hoe gaat het in z'n werk?

 

De meeste klanten kiezen een twee uur durend mondeling advies aan huis. Een volledig uitgewerkt plan kan natuurlijk ook. Samen bespreken we de woonwensen. Het belangrijkste is dat er met u mee gedacht wordt in uw woonsmaak, zodat u helemaal happy kunt zijn in uw eigen huis. De indeling van de meubels, wat is de gezelligste opstelling? Zin in een kleurtje op de wand(en) of op het houtwerk?  M.b.v. kleurstalen kan de mooiste kleur uitgezocht worden. En verlichting, wat is de beste plaats en wat voor soort licht, welke lamp?  Veel mensen vinden het kiezen van een mooie lamp best moeilijk. Samen maken we een plan voor nu of voor de toekomst.

 

Zelf aan de slag? Of graag een beetje hulp?

 

Na het bezoek kunt u zelf aan de slag om uw interieur om te toveren in een ruimte waarin u zich fijn voelt. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Er kan bijvoorbeeld ook werk uit handen worden genomen. We kunnen samen winkelen of er kan binnen een afgesproken budget aankopen gedaan worden. Bepaalde klussen kunnen worden geklaard, zoals schilderen, ophangen van lampen/schilderijen of andere kleine klussen. Is er bijvoorbeeld een schilder, behanger of stukadoor nodig dan kan het eerste contact gelegd worden.

 

 

Voordelen onafhankelijk interieuradviseur

 

In grote woonwinkels komt het voor dat er een stylist gratis thuis komt om adviezen te geven. Zij prijzen vervolgens uiteraard de artikelen aan die in hun winkel te koop zijn. Maar hebben zij wel het mooiste behang, of de hipste verfsoorten? Is een zelfde soort stoel ergens anders niet veel goedkoper te krijgen? Het voordeel van een onafhankelijk interieuradviseur is dat deze niet gebonden is aan één winkel en juist kan kiezen uit alle prachtige dingen die in verschillende winkels of op internet te vinden zijn.

 

SUUS & SOLD

Suset Wouters

Vlissingsestraat 42

4388 HD Oost-Souburg

06-38269995

K.v.K 20137581

Algemene voorwaarden

Teruggebeld worden?

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

U wordt teruggebeld.